Zonnepanelen

Bespaar op je energiekosten door te beginnen met duurzaam energie opwekken op je eigen dak met zonnepanelen van Climate in Control. Zo kan je het hele jaar door je energiekosten verlagen met het duurzaam en comfortabel produceren van je eigen zonnestroom. Dat scheelt geld en je spaart het klimaat.

Ontvang eerlijk en persoonlijk advies voor zonnepanelen op maat met een scherp tarief en met een hoog niveau van montage en afwerking.

Voordelen van zonnepanelen

Door te investeren in zonnepanelen bespaar je flink op je energiekosten. Zonne-energie is namelijk gratis energie. Zonnecellen in panelen zetten zon- en daglicht om in stroom. Dit zijn in principe gratis energiebronnen. En hoe meer rendement je zonnepanelen genereren, hoe korter de terugverdientijd. Panelen gaan gemiddeld 25 jaar mee. Als je optimaal gebruik maakt van je zonnepanelen heb je de investering al binnen 3 tot 5 jaar terugverdiend. Daarnaast ben je met zonnepanelen minder afhankelijk van je energiemaatschappij omdat je daar minder stroom bij af hoeft te nemen. Daardoor ben je minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen.

Zonnepanelen zijn ook een duurzame investering. Bij het opwekken van stroom met zonne-energie komen er geen broeikasgassen vrij. Hoe efficiënter je zonnepanelen werken, hoe lager je milieu-impact is. Bovendien is de levensduur van zonnepanelen erg lang en vergen ze weinig onderhoud. Verder zorgen zonnepanelen voor een flinke waardevermeerdering van je woning. Zonnepanelen verbeteren het energielabel van je woning. Dat heeft een groot effect op de waarde van je huis. Daarnaast hechten kandidaat-kopers veel belang aan groene energiebronnen, die energiekosten besparen, in hun zoektocht naar een nieuwe woning.

Waarom zonnepanelen van Climate in Control?

  • Goede efficiëntie            
  • Nette afwerking
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Kunnen op vrijwel ieder dak toegepast worden

Climate in Control kan je compleet ontzorgen bij de aanschaf van zonnepanelen. Je kunt bij Climate in Control rekenen op persoonlijke service van advies op maat tot de levering van de zonnepanelen met montage en afwerking van hoog niveau.

Zonnepanelen installeren

Je kunt bij Climate in Control rekenen op persoonlijke service met montage en afwerking van hoog niveau.

Direct inzicht

Als klant maak je gebruik van live online zonnepanelen monitoring. Zo zie je precies hoeveel zonnestroom je opwekt en hoeveel je bespaart.

Je eigen stroom

Met zonnepanelen kun je heel efficiënt energie opwekken op je eigen dak. Zo kun je duurzaam en comfortabel besparen op je energiekosten.