Smart Living

Creëer een comfortabelere leefomgeving door veel in en om je huis te automatiseren zoals: verlichting en tuin(besproeiing).

Ontvang eerlijk en persoonlijk advies op maat.

Smart Living toepassingen

Hierbij kun je denken aan het creëren van een “avond“ scene. Die zou dan bijvoorbeeld de sfeerlampen aanzetten en dimmen, overige verlichting automatisch uitzetten, muziek aanzetten, een vuur ontbranden in de open haard en de gordijnen dicht, screens omhoog of rolluiken omlaag laten gaan. De kleur van het licht in je huis kan je daarnaast informeren over de temperatuur van de buitenlucht. Ook kun je met 1 druk op de knop alles in huis uitschakelen om niet onnodig licht te laten branden. Tuinverlichting kan zodra het donker wordt automatisch aangezet worden, ’s nachts gedimd en als het weer licht wordt uitgezet worden. Verder kun je de besproeiing van je tuin volledig automatiseren zodat je hier geen omkijken meer naar hebt.

Duurzaam en comfortabel besparen

Daarnaast kun je door het toepassen van slimme verlichting (Domotica), eventueel in combinatie met de overstap naar led verlichting, flink besparen op je energiekosten. Bijvoorbeeld door automatisch de lichten uit te schakelen in  delen van het huis waar niemand is.

Slimme verlichting

De slimme, energiezuinige led verlichting van Climate in Control kun je op elk geselecteerd tijdstip automatisch aan laten gaan.

Slimme thermostaat

Een slimme thermostaat bespaart energie en zorgt dat de temperatuur in je huis altijd aangenaam is door deze automatisch aan te passen.

Slimme zonwering

Met de slimme zonwering en raambekleding van Climate in control kun je automatisch je gordijnen dicht, screens omhoog of rolluiken omlaag laten gaan.